Orka u Slavonskom Brodu traži put prema Premijer ligi…

Kristijan Belošević trener Orke

Nakon dvotjedne pauze utakmicama 4.kola nastavlja se kvalifikacijska liga za Premijer žensku ligu u sezoni 2021/22. Zagrebačka Orka nakon tri utakmice ima sve tri pobjede i u subotu od 19 sati u Slavonskom Brodu kod domaćeg Broda Na Savi traži četvrtu pobjedu s kojom bi praktički dva kola prije kraja potvrdile ulazak u društvo najboljih klubova Hrvatske.

Orki u Slavonskom Brodu odgovara i poraz manji od 12 koševa razlike koliko su slavile u Dubravi, a trenera Kristijana Beloševića zanima isključivo pobjeda

”Radili smo dobro i spremni idemo u Slavonski Brod pokazati da smo najbolja ekipa u ovoj kvalifikacijskoj ligi. Kroz ove tri utakmice uvjerili smo se u kvalitetu svih ekipa, a prije početka kvalifikacija bilo je jasno da će se između nas i Broda na Savi tražiti novi član Premijer lige. Cure su motivirane da pokažu da njihov rad i trud kroz sve ove godine gdje smo se kitili medaljama na prvenstvima Hrvatske dođe na naplatu u jednoj utakmici koja ima veliko značenje”…kazao je Belošević koji je naglasio da Dubrava zaslužuje i ženskog premijerligaša.

Put Slavonskog Broda sprema se i nekolicina navijača koji će u slučaju pozitivnog rezultata znati proslaviti povijesni uspjeh kluba koji djeluje manje od sedam godina.

 

Košarkaški kamp Novalja