Orka plovi prema Premijer ligi…

U 3.kolu Lige za prvaka Prve ženske lige Orka je u Dubravi nadigrala Vodice 80:52 i tako upisala i treću pobjedu. Zagrepčanke su otvorile utakmicu s prednošću 15:0, a već do poluvremena bilo je velikih +28 (51:23). Trener Orke Kristijan Belošević u nastavku je dao priliku i igračicama koje manje igraju.

Orku su predvodile Iva Pavić s 25 poena i 12 skokova te Nika Mateković koja je ubacila 20 poena. Ivana Mamić je dodala 11, a Rahela Mikulić 10. Kod Vodica najefikasnija je bila Iva Vunić sa 16 poena.

Odluka o novom članu Premijer lige u sezoni 2021/22 mogla bi pasti za dva tjedna kada će Brod Na Savi (2-1) ugostiti Orku (3-0) koja je u prvoj međusobnoj utamici slavila s 12 poena viška.

”Čestitke curama na trećoj pobjedi što nas čini sretnima iako smo iskreno očekivali ovaj rezultat. Idemo nakon Uskra u Slavonski Brod pokazati da smo najbolja ekipa u ovoj kvalifikacijskoj ligi i upisati još jednu pobjedu s kojom bi praktički vratili Premijer ligu u Dubravu”..kazao nam je trener Orke Kristijan Belošević.