Mandić ”Ragusi iskustvo, nama želja da odemo do kraja”…

foto: hks-cbf.hr

Prvom utakmicom u nedjelju (17.00) u Dubrovniku starta finale ženske Premijer lige u kojem će Ragusa dočekati Medveščak. Finalna serija igra se na tri dobivene utakmice, a prednost domaćeg terena ima Ragusa. U dva međusobna susreta ove sezone obje ekipe su upisale po jednu pobjedu. Medveščak brani posljednji naslov od prije dvije sezone, a ekipa Viktora Kovača u značajnoj mjeri podignula je svoju formu u posljednja dva mjeseca i s optimizmom ulazi u ovu finalnu seriju

”Igramo sve bolje i pojedinčano i ekipno te se nadamo da će nas dobre igre pratiti i u ovim utakmicama s Ragusom. Vjerujem da možemo očekivati jedno zanimljivo finale gdje očekujem da će se odigrati i više od tri utakmice ”..kaže Zadranka u redovima Medveščaka Ana Mandić koja je s 22 poena i 13 skokova predvodila Medekice u posljednjoj utakmici i pobjedi u Šibeniku.

”Obje naše međusobne utakmice su pokazale da bi nas trebala očekivati napeta završnica. Ragusa ima iskustvo i kvalitetu, a posebno su jake na domaćem parketu. Mi imamo svoje prednosti koje moramo pokušati što bolje iskoristiti. Motivacija i želja nisu upitne da ovo finale ode u našu korist. Ono što će biti posebno važno je zaustaviti njihovu unutarnju igru i svesti ih na što manji broj skokova u napadu. Ključni će biti tranzicijski napadi uz naravno agresivnost i borbenost koja nas krasi ovu sezonu”…dodala je Mandić.