Folka Borovje uvjerljiva protiv Orke na startu Lige za prvaka…

Startala je ženska Liga za prvaka koja će dati odgovor tko će slijedeće sezone igrati u Premijer ligi. U 1.kolu zagrebački dvoboj su odigrali Folka Borovje i Orka, a uvjerljivu pobjedu 69:36 upisala je Folka Borovje. Tara Kokolić je u pobjedničkoj ekipi postigla 22 poena,  Marija Soldo 15 uz 16 skokova, a Marija Jerković 14 uz 7 skokova. Kod gošći Ivana Mamić je bila najbolji strijelac s 12 poena.

”Čista i zaslužena pobjeda Folke Borovje, velike čestitke u svim segmentima igre su bile bolje. Što se nas tiče definitivno da se moramo sto prije sabrati kroz trening se pokušati vratiti i pošteno završiti ovu sezonu.”..kazao je trener Orke Kristijan Belošević.

”Poraz u gostima kod Orke nas je uzdrmao i pokazao da smo olako shvatili tu utakmicu i mislim da nam je taj poraz dao najveći motiv za otvaranje kvalifikacija protiv Orke. Želja, trčanje, borbenost su bili od samog početka na našoj strani. Pohvaljujem svaku svoju igračicu za koncentraciju na ovoj utakmici, a gostima se zahvaljujem i čestitam na fer i korektnoj borbi.”..kazao je trener Folke Borovje Kristijan Jagatić.