MLADEN CETINJA NA KLUPI PODSUSEDA... ŽELIMO IGRATI BRZO I AGRESIVNO…

Za novu sezonu pripremaju se i klubovi B lige centar. Na klupi Podsuseda bit će poznato zagrebačko igračko i trenersko ime Mladen Cetinja koji će u utorak odraditi prvi trening sa svojim novim klubom.

”Izvan parketa u ulozi trenera sam bio nešto više od godinu dana. Nakon što sam radio u mlađim kategorijama KK Dubrava uzeo sam predah od košarke, te radio kao glavni producent emisije ”Mala školska liga” koja donosi priče sa sportskih događanja koji nemaju veliku medijsku potporu. Ovaj poziv iz Podsuseda sam prihvatio kao jedan moj novi izazov i želja da nastavim raditi na onaj moj prepoznatljiv način na koji sam radio u svojoj dosadašnjoj karijeri”…kazat će u uvodu Cetinja koji je nakon igračke karijere u Dubravi, Montingu, Karlovcu i Ciboni  s kojom je 1982 osvojio Kup Kupova, a dvije godine kasnije i Prvenstvo Jugoslavije kao trener radio je u Dubravi (prvak Hrvatske s dječacima i treći s mlađim kadetima 2005), Čakovcu, Varaždinu, Križevcima, Livnu i Ljubuškom (BIH), te Prištini.

Podsused je prije dvije sezone bio članom A 2 lige centar, a pitali smo Mladena jesu li njegovim dolaskom ciljevi kluba ponovni ulazak među drugoligaše ” Iskreno nismo na tu temu razgovarali. Moj jedini cilj u ovom trenutku je da vidim s kojim igračkim kadrom raspolažem, ali koliko znam deficitarni smo pod košem, tako da ću od svojih igrača zahtijevati brzu i agresivnu košarku, a ono na čemu će temeljiti svoj rad će zasigurno biti individualni rad s igračima na tehnici i taktici”..ističe Cetinja koji će službenu premijeru na klupi Podsuseda imati 17. listopada kada će njegova nova momčad ugostiti Jasku.