Vragović ”Dvokorakom želimo u finale”…

foto: KKcedevitajunior

Cedevita Junior je uvjerljivo slavila u prvoj polufinalnoj utakmici doigravanja za HT Premijer ligu nadigravši Ribolu Kaštela 88:58. Sutra (subota, 16.00) igra se drugi susret u Kaštelima gdje će sastav Marka Trninića tražiti i drugu pobjedu koja bi bila dovoljna da se izbori finale. Iako su poraženi u posljednjoj utakmici u Kaštelima uloga favorita ipak pripada Cedeviti Junior koja je u ovo doigravanje ušla pojačana za Karla Vragovića koji će dati dodatnu kvalitetu Vitaminima na putu prema HT Premijer ligi.

”Ušli smo jako dobro u utakmicu i već nakon prve četvrtine imali veliku prednost. U drugom poluvremenu je trener raspodjelio minutažu i na taj način smo se sačuvali nekog većeg umora. Sigurno da smo favoriti u ovom polufinalu, ali znamo da Ribola Kaštela igra puno bolje na domaćem parketu i moramo ih maksimalno respektirati. Naša želja je da dvokorakom uđemo u finale i sigurno da će se u ovom susretu najviše pitati nas na koji način će se utakmica razvijati.”..kaže Vragović koji prati i zbivanja u drugom polufinalu

”Dinamo ima ulogu favorita i to je pokazao u prvoj utakmici. Ipak znaju i oni da Jazine na svom parketu mogu biti neugodne. Naravno da i mi pratimo što se događa u tom dvoboju, ali na prvom mjestu nam je susret s Ribolom Kaštela”…dodao je Vragović.

POLUFINALE DOIGRAVANJA ZA HT PREMIJER LIGU:

1.utakmice:

CEDEVITA JUNIOR – RIBOLA KAŠTELA  (88:58)
DINAMO – JAZINE ARBANASI  (104:89)

2.utakmice:

RIBOLA KAŠTELA – CEDEVITA JUNIOR (subota, 16.00)
JAZINE ARBANASI – DINAMO (nedjelja, 17.00)

Košarkaški kamp Novalja