U četvrtak, 4. listopada 2018., od 18,00 – 19,30 sati u prostorijama Kineziološkog fakulteta Zagreb Prezentacija izmjene službenih košarkaških pravila…

1. listopada 2018. stupile su na snagu Izmjene službenih košarkaških pravila. Budući da su izmjene prilično opsežne i bitne, a promjene su se događale sve do krajnjeg roka, Udruga zagrebačkih košarkaških sudaca odlučila je svim zainteresiranim košarkaškim klubovima na području Grada Zagreba te njihovim trenerima i predstavnicima održati prezentaciju novih pravila i najznačajnije promjene te nove interpretacije.
Prezentacija će biti održana u četvrtak, 4. listopada 2018., od 18,00 – 19,30 sati u prostorijama Kineziološkog fakulteta Zagreb, dvorana „mali amfiteatar“.
U navedenim prostorijama postoje idealni tehnički uvjeti za prezentaciju, kao i moguću daljnju diskusiju. Pozivamo sve trenere i zainteresirane osobe da se odazovu prezentaciji, nakon koje smo otvoreni za sva dodatna pitanja….stoji u pismu kojeg je potpisao predsjednik UZKS-a, Božo Perković.