IGRAJU SE I DVA SUSRETA A 2 LIGE CENTAR... PETAK U ZAGREBU: CIBONA vs OLIMPIJA

FOTO: SAŠA TRIFUNOVSKI

Kao uvod u uzbudljivi košarkaški vikend u Zagrebu u petak će ljubitelji košarke imati mogućnost pogledati jednu od tri utakmice koje će se igrati u kratkom vremenskom razmaku.

Cibona će nakon poraza kod Cedevite u 4.kolu ABA lige (19h) ugostiti starog znanca Union Olimpiju iz Ljubljane. Obje momčadi nakon tri kola imaju po jednu pobjedu i dva poraza i ova utakmica bi mogla usmjeriti nastavak napornog uvoda u sezonu.

“Olimpija je sastavila dosta dobru ekipu. Ovaj ritam je stvarno težak. Naša prednost u ovoj utakmici je činjenica da smo imali dan više za odmor, a to nam puno znači” kazao je Ante Toni Žižić ponajbolji igrač Cibone na startu sezone.

Recimo da će Cedevita od 17.00 sati gostovati kod Krke u Novom Mestu i pokušati nastaviti pobjednički niz na startu sezone uoči dolaska Crvene zvezde (nedjelja, 19h)

Igrat će se i dva susreta A 2 muške lige centar. Od 18.45 u dvorani V.Preloga domaćin Hermes Analitica ugostit će Medveščak, a od 20.00 sati Dubrava je u susjedskom derbiju domaćin Maksimiru.