TRENER MLADOSTI NAKON 8.KOLA A-2 LIGE CENTAR... ” REZULTAT IZNAD OČEKIVANJA”…

Nakon osam odigranih kola A 2 muške lige centar košarkaši Mladosti nalaze se s Rudešom na diobi trećeg mjesta. Šest osvarenih pobjeda od čega pet uzastopnih čine trenera Mladena Starčevića i više nego zadovoljnog ” Možemo biti jako zadovoljni kako smo odigrali ovih 8 utakmica. S obzirom da je veliki dio momčadi 1999. godište to nas čini još zadovoljnijim. Ton našoj igri daje Luka Pešut koji je postao i trener kod nas. On sjajno razigrava mlade igrače i svojom igrom doprinosi našim uspjesima. Teško je igrati samo s mladom ekipom kao što je rekao trener Cibone Slaven Rimac. Jednostavno potrebna je kombinacija iskustva i mladosti i to je onda dobitak za mlade igrače. Kod nas recimo osim Pešuta, Gašperta i Đurinovića ostali igrači nemaju iskustva u seniorskim utakmicama.”

Mladost je doživjela samo dva poraza (Rudeš, Zapruđe), a posljednja pobjeda u petak u Dubravi bila je druga uzastopna koju je Starčević ostvario s Mladosti u Dubravi ‘‘ U jednoj slaboj utakmici na kraju je Pešut odlučio pobjednika. Žao mi je Dubrave koja ove godine nema rezultate kao prije, jer je ipak to klub u kojem sam ja počeo trenersku karijeru. Cijenim trenera Ivana Lozanića i vjerujem da će doći bolji dani za njih”.

Starčević već četvrtu sezonu uz treniranje juniora Cedevite vodi Mladost u A 2 ligi i odlično poznaje sve ”mane” i ”vrline” ove lige ” Moram reći da je liga sve slabija, pa su se tako ove godine izdvojile tri-četiri ekipe, a ostali su približne kvalitete. Veliki je odljev igrača i mislim da bi se trebalo razmisliti o promjeni sustava natjecanja ako želimo bolje sutra našoj košarci”.

Košarkaški kamp Novalja