Novi član Premijer lige slaže roster za novu sezonu.... Bosco doveo tri igrača za Premijer ligu…

Goran Perić (Bosco)

Najmlađi zagrebački Premijer ligaš Bosco slaže roster za novu sezonu. Prvošlosezonska druga momčad Prve lige danas je doznala i raspored HT Premijer lige za novu sezonu, a na otvaranju povijesne sezone momčad trenera Matije Brkljačića ugostiti će Zadar. Najviše posla u klubu zasigurno ima sportski direktor Goran Perić koji nam je iznio nekoliko rečenica o pripremama za novu sezonu ”Nadamo se da ćemo kao domaćini svoje utakmice igrati u SD Trnsko što bi nam bilo puno lakše u organizaciji. U tijeku je slaganje rostera, a mogu reći da su od prošle sezone u klubu ostali Milatić, Kuga, Čulek, Perković i Radman dok su u tijeku razgovori o nastavku suradnje s našim dugogodišnjim kapetanom Antom Bubalom. Do sada su nam pristupila tri igrača. To su Mladen Primorac, Jure Gunjina i David Šetka. Želimo do početka priprema koje su planirane za 21.kolovoza dovesti još jednog organizatora igre i beka koji imaju iskustvo igranja ove lige”..kaže Perić.

Prvo pojačanje  je 210 cm visoki centar Mladen Primorac (28) koji je od 2007. – 2011. godine nosio dres Bosca, a nakon toga nastupao za Šentjur i Rogašku iz Slovenije, USK Prag iz Češke, Student iz Mostara i prošle sezone za Brno iz Češke gdje je u domaćem prvenstvu u prosjeku bilježio 14 poena i 8 skokova. 

Mladen Primorac u dresu Šentjura

Jure Gunjina (26, 203 cm) je prošlu sezonu nosio dres Newcastlea (Engleska), a prije toga bio je na Sveučilištu Georgia (SAD).

David Šetka (19, 208 cm) je dojučerašnji član Cedevite čiji je dres nosio posljednje četiri godine.