ŽELJKO ŠAKIĆ NAKON DEVET GODINA OPET U CIBONI... VUKOVI DOBILI PRVO POJAČANJE…

foto:vecernji.hr

Iako su ovih dana sve misli usmjerene prema kvalifikacijama za OI u Riju koje našu reprezentaciju očekuju od 4. – 9.srpnja u Torinu vrijedi pratiti i zbivanja u zagrebačkim klubovima. U srijedu je potvrđeno da će dres Cibone u novoj sezoni nositi Željko Šakić (28) koji je izborio i mjesto među 12 igrača koji će igrati predstojeći kvalifikacijski turnir.

Šakić je proteklu sezonu nosio dres bugarskog Lukoila, a nakon odlaska iz Cibone 2007. godine gdje je igrao za sve mlađe kategorije nastupao je još za Dubravu, HKK Zrinjski, Široki, Montegranaro (Italija) i Manresu (Španjolska).

” Nakon završetka sezone u Bugarskoj imao sam tri ponude među kojima je bila i Cibonina. Nakon razmišljanja kroz nekoliko dana odlučio sam se za povratak u Zagreb. Odluka nije bila lagana, ali ono što mi je bilo najvažnije je činjenica da bi u Ciboni trebao imati jednu od glavnih uloga u momčadi i to me je najviše privuklo da se vratim u klub u kojem sam prošao sve mlađe dobne kategorije. Vjerujem da će Cibona u slijedećoj sezoni složiti dobru momčad, a onda možemo očekivati i dobre rezultate”…kazat će Šakić koji nam je kazao nešto i o kvalifikacijama za OI ” Mislim da će svaka utakmica biti na ”nož”. Iako nismo favoriti pored Grčke i Italije to nam može biti samo prednost i sigurno se nećemo nikome predati. Ostala je ta jedna mala prilika da se ode na Olimpijadu i tko bude umniji i lucidniji može se nadati avionskoj karti za Rio”..zaključit će Šakić.