NASTUPILI JUNIORI CIBONE, KADETI I ML.KADETI CEDEVITE... TREĆA MJESTA U SARAJEVU…

Protekli vikend u sarajevu je održan ”6-to Aprilski” turnir za juniore, kadete i mlađe kaadete na kojem su nastupili klubovi iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

U juniorskoj kunkurenciji nastupila je Cibona koja je bila oslabljena za nekoliko igrača, a momčad Ivana Tomasa na kraju je osvojila treće mjesto. U prvom susretu poraženi su od Mega Leksa 95:74, sudionika završnog turnira Eurolige i pobjednika turnira koji je u finalu bio bolji od Budućnosti iz Podgorice 82:74. U preostala dva susreta Cibona je ubilježila dvije pobjede. Svladana je Bosna 100:74 i u utakmici za treće mjesto domaćin KK KOŠ 87:82. U najboljoj petorci turnira našao se i Antonio Jularić iz Cibone.

Kod kadeta zagrebačku košarku predstavljala je Cedevita koja također nije bila u kompletnom sastavu. U prvom susretu momčad Nenada Kukića poražena je od pobjednika Sparsa 79:58, a nakon toga svladala Tofas iz Burse 77:65. U utakmici za 3.mjesto Cedevita je bila bolja od Dubrovnika 72:69.

foto: www.kos.ba

foto: www.kos.ba

Kod mlađih kadeta Cedevita je u prvom susretu svladala Jolly iz Šibenika 111:37, a u drugom poražena od pobjednika turnira Sparsa 42:41. U utakmici za 3.mjesto svladan je Kvarner 2010 iz Rijeke 52:36.