PRISTIGLI TORIĆ I DMITROVIĆ, ĆUTUK POD UPITNIKOM... RUDEŠ ŽELI REZULTATSKI ISKORAK…

Rudeš će subotnjim domaćinstvom (18h) protiv Mladosti otvoriti novu drugoligašku sezonu. Trener Danko Miholić već desetak dana boravi u SAD na trenerskom usavršavanju, a momčad će voditi njegov asistent Milan Ličina koji je i prošle sezone u nekoliko utakmica bio prvi strateg ”crno – bijelih”.

Odigrali smo sedam pripremnih utakmica i po meni radili dosta dobro. Praktički trenirali smo i veći dio ljeta, pa mogu reći da spremni ulazimo u novu sezonu. Što se tiče igračkog kadra napustio nas je Lovro Mandalinić koji je otišao u Hermes Analiticu, a s nama nije i Ćutuk koji još nije definirao svoj status. Došli su nam Filip Torić (Portugal), Bruno Perić (Zapruđe), a vratio se i Marko Dmitrović koji je bio u Sisku. Na poziciji ”zaštićenog” godišta imamo svojih pet juniora, a tu je Ante Mikulić, bivši junior Zagreba koji je prošle sezone bio na posudbi u Sesvetama. Igrat će za nas i juniorsku ligu”..kaže Ličina na početku razgovora naglašavajući da će ova sezona biti izuzetno izjednačena ” U zadnjih deset godina mislim da liga nije bila ovako izjednačena. Ja smatram da je jako teško pogoditi ishode utakmica, i da svi imaju šanse. Mi želimo taj rezultatski iskorak, ali isto tako znamo da nam rezultat nije u prvom planu, već razvoj naših mladih igrača”

Subotnje domaćinstvo Mladosti bit će težak susret, kao i za svaki jer se radi o utakmici 1.kola ” Po meni je Mladost jedna od boljih ekipa u ligi sa sjajnim trenerom Mladen Starčevićem. Imaju juniore reprezentativce i najbolje uvjete za rad, a mi želimo dobrom igrom otvoriti sezonu i ubilježiti pobjedu.

Druga liga Centar, 1. kolo

02.10.2015. 18:45Hermes Analitica - KK Furnir (SD Vladimir Prelog)
03.10.2015. 18:00AKK Vern - Samobor (Dom košarke Cedevita)
03.10.2015. 18:00Dinamo Zagreb - Mladost (SD OŠ Rudeš)
03.10.2015. 19:20Sesvete - Maksimir (Srednja škola Sesvete)
03.10.2015. 20:30Medveščak - Zapad (Dom košarke Cedevita)
04.10.2015. 16:00Zagreb - Bosco Zagreb (Dom košarke Cedevita)

Košarkaški kamp Novalja