PRVAK I OVE SEZONE CILJA VRH... ANALITIČARI POMLAĐENI U NOVU SEZONU..

Dva tjedna uoči poetka sezone i domaćinstva Dubravi u 1.kolu A 2 lige centar razgovarali smo s trenerom Hermes Analitice Zvonimirom Mravkom, prošlogodišnjim prvacima lige koji kroz kvalifikacije nisu upijeli izboriti ulazak u A 1 ligu.

” Sigurno da nam u prvi mah nije bilo lako preboliti poraz od Škrljeva zbog kojeg nismo ušli u A 1 ligu. A opet kada vidimo sve koliko su troškovi natjecanja u A 1 ligi nekako nam je lakše preboljeti taj neuspjeh. U ovu sezonu ući ćemo bez nekoliko iskusnih igrača iz prošle sezone, a tu prije svega mislim na Grgata, Prgometa, Perkovića i Gazića, te Smajlagića koji je igrao u kvalifikacijama. Došli su nam Josip Škara iz Dubrave i Željko Jović iz Auctora, te na poziciji ”zaštićenog” igrača na posudbi Karlo Uljarević iz Cibone. Odmah je u prvi mah vidljivo da će naš sastav biti znatno mlađi, ali želja da budemo opet u vrhu i na vrhu će biti prisutna”…ističe Mravak i naglašava da je sastav još u formiranju i da će do prvog kola i derbija s Dubravom doživjeti određene promjene.

Među klubove koji bi ove godine mogli igrati značajnu ulogu u vrhu tablice trener Hermes Analitice je posebno naglasio Zapruđe i Samobor, a Analitičari će u petak i subotu nastupiti na turniru u Zaboku gdje će im u petak suparnik biti slovenski Podčrtek, a u subotu Zabok ili Međimurje.