Novačić ”Prvi cilj je doigravanje”…

Dinamo ulazi u završne pripreme pred start HT Premijer lige i domaći susret protiv Alkara (1.listopada u 15 sati). Zagrepčani su tijekom ljeta doživjeli velike promjene u rosteru, a dolazak iskusnih Novačića, Vučića i Cvitkovića dodatno je osnažio momčad koju mnogi s pravom vide u gornjem domu lige ”Imamo vremena da se još više uigramo, kada i krene sezona mi ćemo biti sve bolji i bolji. Bez obzira na rezultate, pobjede ili poraze trebamo se nastaviti držati svog plana. Mislim da samo treba vjerovati u ovo što radimo i da će sve doći na svoje. Sezona će biti jako duga, bit će uspona i padova, ali moramo se držati zajedno i mislim da je to jedan pravi put do ispunjenja cilja, a to je prvo ulazak u play off, a dalje ćemo vidjeti što će biti”..kaže Zadranin Ivan Novačić kome će Dinamo biti šesti zagrebački klub čiji će dres obući (Cedevita, Cibona, Dubrava, Zagreb, Zrinjevac)

”Nisam još gledao kakvu ekipu u Alkaru imaju ove sezone, fokusiran sam na našu ekipu. Ali, bez obzira na njih, na svom terenu, pred svojim navijačima mi smo uglavnom favoriti i tako ćemo se postaviti. Spoj smo talentiranih momaka i nas malo iskusniji i možemo obećati jednu pravu borbenu momčad koja će svaku utakmicu ići na pobjedu bez obzira protiv koga igramo. Ovo će biti borbeni Dinamo koji će publika voljeti doći gledati i uživati u košarci”..kaže Novačić, a prenosi kk.dinamo.hr

Počela je i prodaja godišnjih ulaznica po cijeni od 400,00 kn koje se osim online mogu kupiti u klupskim prostorijama (Rudeška cesta 71) i BBB fan shopu (Ilica 37).