I DALJE DOMAĆINI U DOMU KOŠARKE CEDEVITA... NA ZAPADU VEDRIJE U NOVU SEZONU…

Nakon osvajanja desetog mjesta prošle sezone KK Zapad u novu sezonu ulazi s puno više optimizma i želje da se momčad vrati u gornji dio tablice gdje je bila prije dvije sezone.

Trener Porin Poredoš ističe da će kao domaćini i dalje svoje utakmice igrati u Domu košarke Cedevita, jer njihova dvorana OŠ Malešnica još uvijek zbog problema s parketom nije u mogućnosti ugostiti drugoligaše.

Veliki promet imao je klub tijekom ljeta jer je momčad napustila nekolicina najiskusnijih igrača kao što su Frano Čolak, Ivan Gogić, Nino Primorac, Jure Jagnjić, Andrija Krešić, ali i mladi Mate Mandić koji je preselio u Bosco.

” Za sada nam je pristigao Ivan Šuica, a tu su igrači koji su imali značajne uloge prošle sezone kao što su Kralj, Lekić, Čar, Markočić, Delić, a na poziciji ”zaštićenog” igrača ostao nam je Luka Jelinić. U svakom slučaju tražimo još jedno pojačanje pod obručima, kao i većina klubova u ligi. Vjerujem da možemo biti bolji nego prošle sezone kada smo imali puno problema s ozljedama i dvoranom”..kaže Poredoš uoči treće uzastopne sezone Zapada među A 2 ligašima.

Zapad će sutra (petak) gostovati u Samoboru u prijateljskom susretu, a slijedećeg tjedna igrat će s Hermes Analiticom.

U 1.kolu A 2 lige centar Zapad je gost Medveščaka (3.listopada).

 

Košarkaški kamp Novalja