DEBI NA KLUPI ĆE IMATI U NEDJELJU PROTIV ZADRA... MULAOMEROVIĆ NOVI TRENER CIBONE…

Danas je u klupskim prostorijama Cibone održana prigodna press konferencija na kojoj je izvršni dopredsjednik kluba Aleksandar Petrović predstavio novog trenera Cibone Damira Mulaomerovića koji je naslijedio Slavena Rimca koji je Vukove vodio s klupe dvije godine, a 2014. osvojio i naslov prvaka ABA lige.
“Jučer je obavljen razgovor s Rimcem i dogovorili smo se ponovno naći kroz par dana kako bi definirali raskid ugovora. Jučer u popodnevnim satima obavljen je završni dogovor s Damirom Mulaomerovićem te ćemo ga potpisati na godinu i pol dana. On zna u kakvoj je situaciji momčad, ja znam njegov igrački kurikulum. On je dijete kluba, zna sve probleme, a ima karakter koji je potreban da se ekipa probudi”, kazao je Aco Petrović, a prenosi klupska internet stranica.

U svom prvom obraćanju medijima Mulaomerović je između ostalog kazao ” “Ja sam uvjeren da sa svojim karakterom mogu izvući ekipu iz trenutnih problema i u svakom pogledu pružiti bolju igru. Imat ću sedam dana da probam posložiti sve stvari, a najvažnije je da se ekipa psihološki rehabilitira i da dođemo do jedne radne atmosfere koja će biti ugodnija. Nadam se da ću u kratkom vremenu to uspjeti. Ipak, nisam došao da radim čuda, ali u svakom slučaju će biti drugačije i vratit ću dečkima osmijeh na lica”.

Svoj debi na klupi Mulaomerović će imati u nedjelju kada će ugostiti Cibona ugostiti Zadar u 14.kolu ABA lige.

Košarkaški kamp Novalja