Mravak napustio klupu Hermes Analitice, stigao najbolji igrač Druge lige…

foto: KK Ribola Kaštela

Seniorsku klupu prvoligaša Hermes Analitice nakon šest godina napustio je Zvonimir Mravak. U novoj sezoni Mravak će voditi pretkadete i kadete Hermes Analitice, a prema riječima prvog operativca kluba Božidara Bilafera novi trener seniorske momčadi bi trebao upravo stići iz omladinskog pogona kluba u vidu mladog Roberta Ćorića kojem bi iskustvom upravo pomogao Bilafer.

Značajne promjene se događaju i u igračkom kadru gdje je već nekoliko igrača na izlaznim vratima, a za sada je izvjesno da će iskusni Ivan Mileković karijeru nastaviti u Križevcima. Od iskusnijih igrača prva imena za sada bi trebali biti Filip Kordić i Ante Smolić, a potvrđeno je i prvo pojačanje za novu sezonu u vidu najboljeg igrača Druge lige Centar iz prošle sezone Luke Ljubičića koji stiže iz Maksimira.

Luka Ljubičić iz Maksimira u Hermes Analiticu

”Naša želja u novoj sezoni je imati šest, sedam iskusnijih igrača te priliku pružiti našim mladim igrača koji su prošle sezone osvojili kadetski kup regija. Tragamo za još nekim igračima na pozicijama dva i tri i vjerujemo da ćemo do početka priprema za novu sezonu to realizirati. Izvjesno je da će nas napustiti nekoliko igrača koji su prošle sezone imali značajnu ulogu ali jednostavno njihove i naše želje nisu na istoj valnoj dužini”…kazao je Bilafer.