Kup K.Ćosića: Cibona protiv Zadra, Split – Cedevita Junior…

foto: Hrvatski košarkaški savez

U Rijeci su izvučeni parovi polufinala završnog turnira Kupa Krešimira Ćosića koji će se u dvorani Zamet održati u petak i subotu, 18. – 19.veljače. U polufinalnim utakmicama u petak od 18 sati igraju Cibona – Zadar, a od 20.30 Split – Cedevita Junior. Finalna utakmica na rasporedu je u subotu od 19 sati.

“Nama je prije svega drago i privilegija nam je što smo uopće došli do završnice Kupa Krešimira Ćosića, mislim da je svima to jasno. Objektivno, mi smo tu autsajderi, momci su nestrpljivi da se pokažu u najboljem svjetlu. Mi smo u dobrom ritmu, imamo male sitne ozljede što je i normalno, ali ja se nadam da će momci biti hrabri, igrati onako kako znaju i da ostavimo srce na terenu pa dokle će nas dovesti. Ponavljam, nama je privilegija što smo tamo, na kraju i Opatija i Rijeka kao organizator je super stvar.”..kaže trener CJ Damir Mulaomerović.

”Svi imamo po 25 posto šanse. Uoči ždrijeba nisam imao posebno želje jer je Kup ipak Kup i sve su momčadi jake, trebamo ići korak po korak. Pobjeda nad Zadrom u prvenstvu? Ponavljam, što je bilo prije ne trebamo gledati”..kaže trener Cibone Gašper Okorn.