Juniori Cibone na turniru ABA lige u Baru…

Juniorska U19 selekcija Cibone pod vodstvom trenera Borisa Džidića i Ante Samca otputovala je u Bar (Crna Gora) gdje od četvrtka do nedjelje nastupa na turniru ABA AdmiralBet lige. Mlade Cibone očekuju utakmice protiv Borca iz Čačka, Cedevite Olimpije, Mege Mozzart, Mornara-Barsko zlato i Sparsa iz Sarajeva. Po dva najbolja kluba s dva polufinalna turnira izboriti će nastup na završnom turniru.

Prvi suparnik u četvrtak od 13.30 je Mega Mozzart. U petak Vukove očekuju susreti protiv Cedevite Olimpije (11.30) i domaćina Mornara (20.30). U subotu je utakmica protiv Sparsa (15.30), a u nedjelju protiv Borca iz Čačka (10.30).

”U pripremi za ovaj jaki turnir imali smo velikih problema s ozljedama i izolacijama. Vito Vujović nije trenirao posljednjih dana, Domagoj Horvat je iskrenuo zglob, ali idemo dolje odigrati najbolje što možemo u ovom trenutku u konkurenciji jakih klubova. Na nama je da damo sve od sebe i na pravi način promoviramo naš klub i košarku u Zagrebu i Hrvatskoj”..kazao je Džidić koji je ovo ljeto preuzeo juniorsku momčad Cibone koja nastupa i u Drugoj ligi Centar za Zapad.

 

Košarkaški kamp Novalja