U PETAK SUPARNICI FENERBAHCE I ŽALGIRIS... JUNIORI CIBONE NA ADIDAS TURNIRU EUROLIGE…

Ivan Tomas opet na klupi juniora Cibone

Juniorska selekcija Cibone (98/99) od petka sudjeluje na trećem od četiri turnira Adidas Eurolige koji će se igrati u Kaunasu (Litva). Mladi Vukovi pod vodstvom trenera Ivana Tomasa za suparnike u skupini A imat će domaćina Žalgiris, Fenerbahce Istanbul i njemački Ludwigsburg. U skupini B igrat će Insep Pariz, Lietuvos Rytas, USK Prag i Riga.

Uoči puta u Litvu trener Cibone nam je kazao očekivanja ” Pa teško je bilo što prognozirati. Mi cijelo ovo vrijeme u dosadašnjem dijelu sezone imamo problema s ozljedama. Evo sada nam se vratio Ivan Popić, a s momčadi neće biti Buljevića i Prše. Želja je da damo svoj maksimum i odigramo što bolje koliko možemo u ovom trenutku. O favoritima je teško govoriti, ali činjenica je da su domaćini Žalgiris i Fenerbahce klubovi s velikim renomeom”.

Samo će pobjednik turnira izboriti finalni turnir koji će se igrati u sklopu final foura Eurolige. Cibona će turnir otvoriti u petak (09.00) protiv Fenerbahce Istanbula, a drugi susret igra istog dana navečer (21.00) protiv domaćina.

Recimo da će krajem veljače na posljednjem turniru u Beogradu nastupiti i Cedevita kojoj će supanici u skupini biti Partizan, Bayern Munchen i Zemun. Pobjednici prva dva turnira su Real Madrid i Mega Leks, a recimo da je 2011. godine pobjednik bio Zagreb kojeg su predvodili Dario Šarić i Marijo Hezonja.