MAĐARI U SRIJEDU (19.00) U DOMU DRAŽENA PETROVIĆA... FIBA EUROKUP: CIBONA DOČEKUJE SOPRON

FOTO: Cibona.com

Cibona će u trećem nastupu u Fiba Eurokupu ugostiti mađarski Sopron. Susret se igra u srijedu od 19.00 sati u KC Dražen Petrović.

Cibona nakon dva kola ima pobjedu i poraz, a Sopron još nije ubilježio prvu pobjedu. Ovaj susret vrlo je bitan za momčad Slavena Rimca u želji za prolaskom u sljedeći krug natjecanja.

”Za nas bitna utakmica, pogotovo ako želimo proći dalje u FIBA Europe Cupu. S obzirom da smo pobijedili objektivno najjaču močad u gostima – Benficu, mislim da smo si stavili neki cilj i na nama je da damo sve od sebe i krenemo po pobjedu. Oni dolaze bez pretjeranog opterećnja jer imaju 0-2, a ovo im je šansa da uhvate priključak. Imaju dobre igrače na vanjskim pozicijama, a svih 5 igrača mogu pogoditi tricu. Moramo biti puno agresivniji i igrati dobru obranu, a tu će nam pomoći veća rotacija koju sada imamo.”..kaže trener Cibosa, a povratnik Ivan Siriščević će dodati ” Očekivanja su da pobijedimo utakmicu. Mislim da imamo imperativ pobjede pošto smo zadnju izgubili kući i da krenemo pobjeđivati da bi što dalje dogurali”.