U ČEVRTAK OD 19.00 U KC DRAŽEN PETROVIĆ EUROLIGA: VICEPRVAK EUROPE GOST CEDEVITE…

foto: kkcedevita.hr

Sjajan niz pobjeda Cedevite u Euroligi i ABA ligi bit će u četvrtak na velikom iskušenju kada u Zagreb u okviru 6.kola Eurolige dolazi viceprvak Europe grčki Olympiakos.

Tri uzastopne pobjede u Euroligi napunili su samopouzdanje momčadi Veljka Mršića koja je došla na korak od plasmana u TUP 16 Eurolige za što će im trebati jedna ili dvije pobjede u preostalih pet susreta uključujući i ovaj protiv Olympiakosa.

Dom Dražena Petrovića će zasigurno biti ispunjen do posljednjeg mjesta, a trener Cedevite ne želi euforiju u svojoj svlačionici.

“Vratiti publiku nam je bio prvi cilj uoči sezone i to smo uspjeli napraviti. Jako sam sretan i ponosan na dečke što su to uspjeli ostvariti. Proživljavamo lijepe trenutke i na nama je da radimo dalje, da svaku utakmicu dajemo sve od sebe i da ljudi koji dođu na utakmicu to vide, čak i ako nismo pobijedili”, izjavio je Mršić za službenu klupsku stranicu i dodao kako  je svjestan da je njegova momčad protiv moćnog Olympiakosa autsajder. “Trebamo biti čvrsto na zemlji i dobro trenirati. Moramo davati sve od sebe i onda uvijek postoji neka šansa. Treba iskoristiti možda i neke slabije dane protivnika, natjerati ih sa svojom igrom i odnosom da oni ne daju svoj maksimum i to je to. Vjerujemo da možemo igrati sa svima, a dosad smo to i pokazali. Ove sezone u Euroligi ima puno iznenađenja i nadamo se da mi možemo napraviti još pokoje.”

Košarkaški kamp Novalja