OTVARANJE SEZONE U ČETVRTAK NA VIŠNJIKU... ABA LIGA: CIBONA U ZADRU

Cibona će u četvrtak od 17.00 sati gostovati u Zadru u 1.kolu ABA lige. Tradicionalno teško gostovanje za Vukove koji će početak sezone dočekati u problemima s ozljedama što se prije svih odnosi na mladog Ivicu Zubca koji će propustiti prva dva mjeseca sezone, a na posljednjim pripremnim utakmicama trener Slaven Rimac uz njega nije mogao računati i na Antu Tonija Žižića i Nika Slavicu.

U odnosu na prošlu sezonu Cibonu su napustili Davor Kus (Škrljevo), Vlado Ilievski (Orlandina), Ivan Siriščević (Mitteldeutscher BC) i Tomislav Gabrić (Metalac Farmakom), dok su mladi igrači Bruno Skokna i Ivan Popić posuđeni A 1 ligašu Gorici. Novi stanovnici Savske 30  su postali Dardan Berisha (Sigal Priština), Corey Fisher (Fujian), Jasmin Hukić (Krka) , Žan Mark Šiško (LTH Castings Škofja Loka) i Devon Saddler (Paffoni Omegna), a nakon godinu dana u klub se vratio i iskusni Andrija Žižić koji je pristigao iz talijanske Piacenze.

Zagrebački ljubitelji košarke Cibonu će prvi puta u službenoj utakmici ove sezone moći vidjeti u nedjelju (19.00) kada će u 2.kolu ABA lige ugostiti slovenskog prvaka Tajfun.