CEDEVITA GOSTUJE U PODGORICI... ABA LIGA: CIBONA S PARTIZANOM…

Subota će ponuditi utakmice 6.kola ABA lige u kojima će Cibona u KC Dražen Petrović ugostiti Partizan, a Cedevita će biti gost Budućnosti u Podgorici.

Vukovi će od 17.00 sati ugostiti Partizan i tražiti prekid od tri uzastopna poraza. Trener Slaven Rimac moći će računati i na dva najnovija pojačanja Nebojšu Joksimovića i Jamesa Florencea, a posljednji nastup u dresu Cibone po svemu sudeći imat će Dardan Berisha.

Uoči susreta trener Cibone je na press konferencija ističe “Za nas zahtjevna utakmica protiv Partizana koji je bez obzira na svoje probleme ubilježio važne pobjede. Dolaze s puno samopouzdanja. Mi ne smijemo misliti toliko na rezultat koliko na stvari koje su bitne za tu utakmicu jer imamo toliko propadanja i crnih rupa”, realan je trener vukova, a krilni centar Jasmin Hukić je dodao “Znamo tko je i što je Partizan, isto velika rekonstrukcija tog tima – dižu se i svake utakmice igraju sve bolje. Mi ćemo probati napraviti da u tih 40 minuta igramo što konstantnije i da nemamo velike padove”…kaže Hukić za službenu stranicu kluba.

Cedevita će nakon poraza u 1.kolu Eurolige u Grčkoj kod Olympiakosa na novo teško gostovanje, a Podgorica je zasigurno jedno od najtežih.
Trener Veljko Mršić uoči susreta kaže ””To je odlična momčad. Dosta su se promijenili u odnosu na prošlu godinu. Od prve petorke od prošle sezone ostali su Cook i stariji Šehović. Doveli su Marića, koji je na početku prošle sezone bio u Maccabiju, mlađeg Šehovića, Josepha, Dragićevića… Igraju dobro. Na startu su izgubili kod Zvezde u Beogradu, a sve druge utakmice su im bile više-manje lagane. Pokušat ćemo odigrati dobro, zaustaviti njihova najjača oružja i pobijediti”, dodao je Mršić za službenu stranicu kluba.