CEDEVITA NAKON EURO USPJEHA GOST IGOKEE... ABA LIGA: CIBONA DOČEKUJE ZADAR…

Foto: Pixsell

Uzbudljiva će biti košarkaška nedjelja. Igraju se utakmice 14.kola ABA lige u kojima će Cibona ugostiti Zadar, a Cedevita će biti gost Igokee u Aleksandrovcu.

Vukovi će s novim trenerom na klupi Damirom Mulaomerovićem ugostiti Zadar (17.00) i pokušati prekinuti niz od četiri uzastopna poraza u ABA ligi. “Ja sam prezadovoljan na način na koji igrači reagiraju na treningu. Napravili smo neke promjene i oni su kao pravi profesionalci dali svoj maksimum. Jučerašnji trening je bio jako dobar. Naravno da je ova situacija sa Žižićem dosta komplicirana, a imamo i sitnih problema sa Slavicom. Ipak, nećemo kukati oko toga. Ovaj dio ekipe koji bude spreman, mislim da nema potrebe posebno motivirati”..kazao je Mulaomerović uoči susreta.

Cedevita će nakon izborenog TOP 16 Eurolige svoj put prema vrhu ABA lige nastaviti u BiH, točnije Aleksandrovcu kod Igokee. Unatoč šest uzastopnih pobjeda u ligi Marko Arapović poziva na oprez “Nema previše vremena za odmor i euforiju. Tu utakmicu moramo shvatiti najozbiljnije moguće. Idemo po pobjedu i trebamo izboriti prvi poziciju u ABA ligi u regularnoj sezoni”, dodao je Arapović.