IGOKEA U DOMU SPORTOVA OD 19 SATI... ABA LIGA: CEDEVITA U PETAK OTVARA SEZONU..

foto: kkcedevita.hr

Nakon što je Cibona porazom u Zadru otvorila sezonu u ABA ligi, drugi zagrebački predstavnik Cedevita svoj prvi susret odigrat će u petak kada će od 19 sati u Domu sportova ugostiti Igokeu iz Laktaša (BiH).

I Cedevita kao i mnogi klubovi izmjenili su roster između dvije sezone pa tako na Velesajmu više nećemo gledati Roka Ukića, Antu Delaša, Ivana Ramljaka, Stanka Baraća i Marka Tomasa, a stigli su Jacob Pullen, James White, Luka Žorić i Toni Katić. Za prvog trenera potvrđen je Veljko Mršić koji je prošle sezone asistirao Jasminu Repeši, a u završnici PH i sam vodio momčad.

“Još nismo 100% spremni i imamo problema s ozljedama. Nadam se da ćemo kroz ova dva dana do utakmice i u sljedećih pet utakmica uspjeti sve posložiti da dođe na svoje mjesto, da se svi igrači koji su ozlijeđeni oporave, da novopridošle uklopimo u ekipu i da napravimo sustav igre koji će biti dovoljno dobar da opravda naše ciljeve kroz ovu sezonu.”..kazao je Mršić za službenu klupsku web stranicu.

Ovo je prvi u nizu od tri susreta u četiri dana koji očekuju Cedevitu. Tako će već u nedjelju navečer gostovati u Nikšiću kod novog ABA ligaša Sutjeske, a u utorak u Domu sportova ugostiti Cibonu.

 

 

Košarkaški kamp Novalja