ABA: Cibona poražena u Laktašima…

foto: aba-liga.com

U 12.kolu AdmiralBet ABA lige Cibona je poražena na gostovanju u Laktašima kod Igokee 82:72. Vukovi su bolje otvorili utakmicu i dobili prvu četvrtinu 21:15. Drugu četvrtinu je Igokea otvorila serijom 13:0 te na poluvremenu imala +8 (40:32). Domaćini su u nastavku držali prednost, ali je Cibona bila u rezultatskom priključku pa je u posljednjih deset minuta ušla s – 2 (56:54). Na četiri i pol minute prije kraja bilo je 69:63, a tada su Deshawn Stephens i Aleksa Radanov rješili sve dvojbe.

“Čestitam ekipi Igokee na pobjedi, zaslužili su to. Ključ je bila druga četvrtina u kojoj smo gubili skokove, primali otvorene trice i nismo se mogli prilagoditi njihovoj obrani. Kasnije smo se vratili u egal, ali ponovno su kontrolirali skok, nismo koristili pametne faulove. Također sve to mora bolje da bi se pobijedilo u gostima, iako ima segmenata igre s kojima možemo biti zadovoljni.”..kazao je trener Cibone Vladimir Jovanović.

Stephens (16) i Marko Jošilo (15) su predvodili Igokeu, a kod Cibone Mateo Drežnjak je ubacio 17, Amar Gegić (15), a Danko Branković (12).