ŽKK MEDVEŠČAK NA 22:0 U PRVENSTVU HRVATSKE... U SUBOTU ŽELIMO ZAVRŠITI SEZONU…

FOTO: Pixell

U subotu od 17 sati u KC Dražen Petrović odigrat će se treća utakmica finala doigravanja za prvakinje Hrvatske. Zagrebački Medveščak će s prednošću 2:0 u pobjedama ugostiti Zadar i za očekivati je da će nakon dvije uvjerljive pobjede zabilježiti i treću, te tako obraniti naslov najbolje ekipe u Hrvatskoj.

” U drugoj utakmici u Zadru smo imali odličnu prvu četvrtinu gdje smo napravili razliku što nam je kasnije značajno olakšalo posao u utakmici. Bila je dobra atmosfera na Višnjiku, prava zadarska i drago mi je da smo nastavili niz neporaženosti u Hrvatskoj. Vratili smo se u tri sata ujutro i danas imali lagani trening u KC Dražen Petrović, te unatoč umoru vjerujem da ćemo u subotu pobjedom završiti ovu uspješnu sezonu. Ključ bi opet trebala biti naša obrana’‘…kaže trener Medveščaka Braslav Turić kojeg smo upitali kakvi su planovi nakon završetka sezone ” Fokus ćemo staviti na juniorsko prvenstvo Hrvatske i to nam je neki prioritet do kraja petog mjeseca. Naravno da će ostatak ekipe dobiti nekoliko slobodnih dana pa ćemo nastaviti s treninzima”.

Nemamo sumnje da će Medveščak još jednu uspješnu sezonu okončati u subotu kada će ekipa odigrati 46 službenu utakmicu ove sezone.

Košarkaški kamp Novalja