ŽKK MEDVEŠČAK UOČI POČETKA FINALA DOIGRAVANJA... TURIĆ: MORAMO RESPEKTIRATI ZADAR…

FOTO: Pixell

Pobjedom Zadra protiv Trešnjevke 2009 u srijedu u Zadru bilo je jasno da će u finalu doigravanja za prvakinje Hrvatske igrati Medveščak i Zadar. Medveščak je dvokorakom očekivano izborio finale u kojem mu pripada i uloga favorita s obzirom da je ove sezone ekipa Braslava Turića neporažena u službenim utakmicama u Hrvatskoj, a Zadar su svladale u tri međusobna susreta ove sezone.

” Izostankom Maje Krajačić bilo je jasno da će Zadar imati prednost protiv Trešnjevke 2009 i moram reći da me iznenadila druga utakmica u Zadru i odličan nastup Trešnjevke 2009”…osvrnut će se trener Medveščaka na drugi polufinali par i dodati ” S obzirom na okolnosti koje su se dogodile u ligi ovo je zasigurno veliki uspjeh za Zadar, a nama pripada uloga favorita. Igrali smo ove sezone tri puta, a u Zadru smo slavili sedam razlike kada su nam izostale Premasunac i Čačić. Moramo ih shvatiti ozbiljno jer će i one imati veliki motiv pogotovo na domaćem parketu. Koliko imam informacije mislim da će se u Zadru igrati u dvorani Jazine s obzirom da očekuju veću podršku navijača. Svjesni smo da utakmice ovise najviše o nama i našoj igri, a ono što što nam je glavni cilj je spriječiti unutarnju igru Ane Vrsaljko, a vidimo da je i Glorija Sikirić dosta podigla svoju igru”. Naravno da nam je glavni cilj da obranimo naslov prvaka Hrvatske, i po mogućnosti da to rješimo u tri utakmice”..zaključio je Turić.

Medveščak želi i drugi trofej ove sezone

Medveščak želi i drugi trofej ove sezone

 

Prva utakmica finalne serije koja se igra na tri dobivene utakmice je u subotu u Zagrebu (SD Peščenica, 17.30), druga utakmica je slijedeće srijede u Zadru.