Promjena na klupi Medveščaka nakon prve finalne utakmice…

Dan poslije poraza u Dubrovniku od Raguse u prvoj finalnoj utakmici doigravanja došlo je do promjene na klupi košarkašica Medveščaka. Viktora Kovača koji je Medekice vodio posljednje dvije sezone naslijedit će Iva Borović Gregov koja se nakon sjajnih igračkih sezona u Medveščaku i pet osvojenih prvenstava uzastopno okrenula trenerskoj karijeri. Debi na klupi seniorske ekipe imat će već u srijedu (18.00) kada će Medveščak pokušati izjednačiti omjer u pobjedama protiv Raguse i vratiti nadu u naslov.

”I mene je iznenadio poziv da preuzmem seniorsku ekipu i to u vrlo nezgodnom trenutku. Imamo samo dva treninga prije druge utakmice i pokušat ću kroz razgovor s curama i neke male promjene donijeti dozu samopouzdanja i vjere da možemo dobiti utakmicu. Cure su pokazale ove sezone da mogu igrati na većem nivou i već su pobjedile Ragusu, te sam uvjerena da imamo šanse u ovoj finalnoj seriji. Brine nas ozljeda Lucije Skorić i to je vjerojatno dosta utjecalo na utakmicu u Dubrovniku gdje smo odigrali jako loše poluvrijeme što nam se ne smije ponoviti.”..kazala nam je Borović Gregov uoči svog prvog treninga sa seniorskom ekipom

”Pratila sam nastupe cure, a u nekim utakmicama bila i na klupi. Dobro se poznamo jer sam s nekima i osobno igrala i vjerujem da imamo svoje šanse već u srijedu.”..dodala je Iva koja je teško mogla zamisliti veći izazov na startu trenerske karijere.