Katavić ”Nakon Trešnjevke želja je inozemstvo”…

foto: basketball.hr

Iako je u ovom trenutku teško zamišljati novu sezonu s obzirom na pandemiju koronavirusa mnogi igrači i igračice u svojim planovima imaju želju da karijeru nastave u inzemstvu. Svoju epizodu u Zagrebu je po svemu sudeći završila Anđela Katavić koja napušta Trešnjevku, a po okončanju ove pandemije ima želju da se okuša o kvalitetnijoj ligi..

”Došla sam kao dijete u srednju školu u Zagreb i uz rad s trenerima i ostalim osobljem puno naučila i izgradila sebe kao igračicu unutar mogućnosti koje su mi se pružile. Zahvalna sam svima u klubu na pruženoj prilici, pohvalama i kritikama koje su me motivirale da napredujem. Svemu dođe kraj pa tako i mom boravku u Zagrebu. Mislim da je vrijeme za nove i veće izazove’‘..ističe Anđela koja nije najzadovoljnija sezonom koja je poništena

”Sezona je bila kratka i bez ostvarenih ciljeva. Mislim da smo imali dobru sezonu, ali da smo mogli i više napraviti. Ugovor s Trešnjevkom mi je istekao tako da imam druge planove. Ovaj trenutak u kojem se nalazimo ima i dobre stvari, a prije svega mislim na odmor, saniranje ozljeda i pripreme za novu sezonu. Prvi planovi su naravno vezani za zdravlje, a onda će doći sve drugo i uz Božju volju vjerujem da ću zaigrati u inozemstvu’‘…zaključila je kratko javljanje rođena Imoćanka koja je pet sezona nosila dres Trešnjevke.