U srijedu starta završnica doigravanja za prvakinje Hrvatske... Bura ”Naše iskustvo će presuditi u finalu”…

Patricia Bura

U srijedu starta završnica doigravanja za prvakinje Hrvatske. U prvoj utakmici finala koje se igra na tri dobivene utakmice Medveščak će u SD Pešćenica (19.30) ugostiti Trešnjevku 2009 što će biti repriza prošlogodišnjeg finala kada je Medveščak slavio bez poraza.

Centar Medekica Patricia Bura osvrnula se na polufinale i tijesne pobjede protiv Splita ”Utakmice su bile različite. Za razliku od prve utakmice u drugu smo ušli jako dobro i napravile veliku razliku. Pomalo neobjašnjivo smo pale, a Split je uz pomoć publike nas uspio dostići. Na kraju smo ipak pokazale našu kvalitetu i stigle do finala”…kaže Patrica koje vjeruje da Medekice i ovu seriju mogu dobiti bez izgubljene utakmice ” Svakako da bi željele dobiti 3-0, ali sve utakmice će biti zanimljive. Ove godine smo igrali četiri puta i tri puta smo mi dobili. Iskustvo je na našoj strani i ukoliko nametnemo naš ritam igre mislim da smo blizu pobjede. Svakako da moramo ući bez potcjenjivanja jer su one mlada ekipa koja će pokušati kroz tranziciju i kontru nam parirati, ali mislim da mi imamo veću kvelitetu i da to možemo pokazati i u ovom finalu’‘.

Patricia dominira pod obručima i velika je prednost Medveščaka u završni sezone ”Sigurno da će me pokušati udvajati, a ja onda moram kroz asistencije i dodavanje pomoći ekipi na putu prema novom naslovu kojeg svi želimo jer znamo da bi tada bili ekipa s najvećim brojem uzastopnih naslova”.