TREŠNJEVKA 2009 U ČETVRTAK DOMAĆIN ZADRU... KREĆE DOIGRAVANJE…

Prvom utakmicom polufinala u četvrtak počinje doigravanje u A-1 ženskoj ligi. Zagrebačka Trešnjevka 2009 nakon izbacivanja Kvarnera iz Rijeke kao drugoplasirana ugostit će Zadar u dvorani II Doma sportova.

” Nažalost uoči ove utakmice napustila nas je i Maja Krajačić tako da ćemo imati dosta problema u skoku što nam je bio glavni problem u našim međusobnim susretima sa Zadrom. Izgubili smo obje utakmice od njih u prvenstvu, iako ova posljednja nije imala veći rezultatski značaj. Glavna opasnost nam dolazi od Vrsaljko koja je njihova najbolja igračica, a nama je želja da na domaćem parketu pokažemo bolju igru i dođemo do pobjede”..kaže uoči utakmice trener Trešnjevke 2009 Dean Nemec koji je svjestan prilike koja se ukazala njegovoj ekipi da zaigra u finalu PH, ali i Zadar ima svoju kvalitetu ” Mi smo imali gotovo indeničan put kroz ligu. Ono što je prevagnulo je naša pobjeda u Splitu, a Zadar je tu poražen pa je iz toga razloga na mjestu iza nas”.

Druga utakmica igra se u srijedu u Zadru, a oba susreta drugog polufinala doigravanja između Medveščaka i Raguse odigrat će se u Zagrebu 23. – 24. travnja.