Petrak ”Respektiramo Zagreb i želimo pobjedu”…

foto: Marin Sušić (hks-cbf.hr)

Nakon pobjeda na startu sezone košarkašice Zagreba i Medveščaka u subotu će međusobno odmjeriti snage u 2.kolu Premijer lige Sjever. Zagreb je nadigrao Plamen Požegu, a Medveščak je bio uvjerljiv protiv Murse. Utakmicu Medekica je obilježila sjajna Ana Petrak koja je ubacila 14 poena uz čak 16 asistencija ” Volim proslijediti loptu igračici, pa čak i onda kada to nije najbolja opcija. Sigurno da toliki broj asistencija ne bi imala da me suigračice ne prate i nezabijaju poene u tim akcijama, tako da su te asistencije i pola njihovog posla.”..kaže nam Ana koja ističe zadovoljstvo nastupom cijele ekipe u subotnjoj pobjedi

”S obzirom da smo od Murse izgubile na turniru u Požegi jako smo zadovoljne kako smo odigrale, odnosno kako smo prije svega ušle u utakmicu i brzo otišle na veliku razliku. Napokon smo skoro bili u kompletnom sastavu, a nedostaje nam još Anđela Strize. Unatoč svemu imamo još jako puno prostora za napredak u igri, i da će kroz sljedeće utakmice biti sve bolje i bolje”.

Gostovanje kod Zagreba je utakmica koja uvijek nosi epitet malog gradskog derbija ” Zagreb je kvalitetna i rastrčana ekipa koju treba respektirati. Iza njih stoji iskusan trener Željko Ciglar koji vrlo dobro raspolaže kvalitetama svojih igračica i nastoji ih maksimalno iskoristiti. Nama je prvi cilj da budemo kompletni, a nakon toga da naša igra bude još i bolja nego protiv Murse što bi nam moglo jamčiti novu pobjedu. Greške koje smo radili protiv Murse želimo ispravljati već u ovoj utakmici”…zaključila je Petrak.

Premijer liga Sjever, 2. kolo

10.10.2020. 17:00ŽKK Zagreb - ŽKK Medveščak (ŠSD Boško Božić Pepsi (Trnsko))
10.10.2020. 18:00KK Mursa Osijek - ŽKK FSV
11.10.2020. 16:00ŽKK Plamen Požega - ŽKK Trešnjevka 2009