ZAGREBAČKI KOŠARKAŠ BRILJIRA U MAKEDONIJI... KARLO VRAGOVIĆ MVP PRVENSTVA MAKEDONIJE…

Povratak u Sjevernu Makedoniju

Mnogi košarkaši ponikli u zagrebačkim klubovima ostvaruju zavidnu karijeru na inozemnim parketima. Najnoviji primjer dolazi iz Makedonije gdje je Karlo Vragović (27) proglašen za najboljeg igrača regularnog dijela sezone, a njegova Feni Industrija je pred plasmanom u polufinale doigravanja gdje će je čekati MZT iz Skopja.

” Zaista sam presretan i zadovoljan mojom drugom sezonom u Makedoniji. Moje igre i rezultati kluba nisu prošli nazapaženo i moram reći da već imam jako puno ponuda slijedeću sezonu. Ovaj klub mi je prirastao srcu i uz moju Dubravu ovo mi je najdraži klub. Vjerujem da ćemo sezonu završiti na pravi način iako će nam biti dosta teško s obzirom da smo zbog ozljede ostali bez prvog centra Dragana Tubaka”..kazat će Vragović koji je postao miljenik navijača u Kavadarcima koji bi ga željeli i slijedeću sezonu vidjeti u dresu Feni Industrije ” Puno sam bliže odlasku, nego ostanku u Feni Industriji, ali viedjet ćemo do kraja sezone”.
Vragović 11

Karlo je karijeru započeo u Dubravi gdje je igrao do svoje dvadeset prve godine, a kasnije je između ostalih nosio dres Cibone, Zadra i Širokog. Ove sezone u Makedoniji je odigrao svih 28 utakmica u regularnom dijelu prvenstva i bilježio 18 poena i 5 asistencija u prosjeku. Ono što mu je donijelo naslov najboljeg igrača lige je činjenica da je devet puta bio MVP kola, a od toga pet puta zaredom. U prvoj utakmici četvrtfinala i pobjedi protiv Kozuva u utorak ubacio je 25 poena uz 12 asistencija.