VUČIĆIMA ŠESTO MJESTO... ZAGREBU TURNIR U ŠIBENIKU…

U Šibeniku je u organizaciji OKK Dražen Petrović održan 16. Uskršnji turnir koji je okupio dječake 2004. godište i mlađe iz osam klubova. Naslov najboljeg pripao je Zagrebu koji je u skupini bio bolji od Splita 50:41, Pazina 69:36 i GKK Šibenika 48:35. U finalnoj utakmici izabranici Roberta Kovačeva svladali su domaćina ŠK Dražen Petrović 56:45. Treće mjesto pripalo je Splitu, četvrto Zadru, peto Pazinu, šesto Vučićima koji su na turniru svladali Alkar, a poraženi od D.Petrovića, Zadra i Pazina.

Ivica Lebeda iz Zagreba proglašen je za MVP turnira. Osim Lebede petorku turnira su činili: Marko Viduka ( ŠK Zadar ), Luka Krajnović ( ŠK Zagreb ), Petar Šarić  ( ŠK Dražen Petrović-Šibenik ) te Luka Klepo ( ŠK Split ) koji su izabrani u idealnu petorku turnira.

Zagreb je uz Roberta Kovačeva s klupe vodio i Tomislav Milković, a sastav su činili: Nino Žarković, Martin Ujević, Zvone Kujundžić, Luka Krajnović, Vice Zanki, Luka Bilić, Lovre Pešić,  Andrija Brzović, Luka Vargek,  Ivica Lebeda, Stipe Perica, Roko Vlahović.