IZBORNIK TOMISLAV RUPČIĆ RAČUNA NA 12 IGRAČA... ZAGREBAČKO SVEUČILIŠTE UOČI ESI…

Tomislav Rupčić na klupi Sveučilišta Zagreb

Muški košarkaški turnir na ESI okupit će 20 ekipa (Sveučilišta) od kojih će četiri predstavljati Hrvatsku. Uz selekciju zagrebačkog sveučilišta nastupit će VERN iz Zagreba, Rijeka i Split.

Selekciju Zagreba s klupe će voditi Tomislav Rupčić, a u stožeru su još Ivan Lozanić, Marijo Baković (kon.trener) i profesor Davor Pavlović kao team manager.

Prema rosteru selekcije najzvučnije ime je svakako košarkaš Zagreba Pavle Marčinković, a tu je niz igrača koji su igrali i igraju A-1 i A-2 ligu ” Možemo biti zadovoljni sa sastavom ekipe. Dečki imaju ozbiljan pristup, volju i želju da daju svoj maksimum i prezentiraju Sveučilište, a onda i Hrvatsku. Ovih desetak dana uoči početka treniramo u dvorani KIF-a i mogu reći da je odlična atmosfera”..kazat će u uvodu izbornik Rupčić koji nije mogao preciznije reći o mogućnostima i očekivanjima ove selekcije ” Teško je nešto reći jer nije napravljen raspored igara, a nismo vidjeli ni sastave sudionika. Prema nekim inforimacijama koje smo uspijeli dobiti sigurno da će ekipe iz Litve i Srbije biti među boljima”.

Hrvoje Garafolić (Hermes Analitica) igrat će za Sveučilište Zagreb

Hrvoje Garafolić (Hermes Analitica) igrat će za Sveučilište Zagreb

Za Sveučilište Zagreb nastupit će: Stipe Čubrić, Luka Pešut, Filip Čulek, Filip Tušek, Hrvoje Garafolić, Ivan Svoboda, Pavle Marčinković, Lovro Mandalinić, Luka Ljubičić, Matija Maljić, Stipe Krstanović i Kristijan Šutalo.