IVAN MAJCUNIĆ I LUKA BOŽIĆ DOBILI PRODUŽENI ODMOR... ZAGREB KRENUO S PRIPREMAMA…

foto: kk-zagreb.hr

Košarkaši Zagreba pod vodstvom trenera Danijela Jusupa u ponedjeljak su počeli pripreme za novu sezonu.

Na prvom okupljanju trener Zagreba imao je tek petoricu igrača. Od onih pod ugovorom to su Antonio Vlaić i Toni Vitali dok su Luka Božić i Ivan Majcunić dobili produženi odmor zbog reprezentativnih aktivnosti koje su imali nakon završetka sezone.

Na treninzima su u Trnskom i trojica igrača koji nemaju ugovor, ali vrlo lako mogli bi sljedeće sezone nositi dres Zagreba. Riječ je o Martinu Junakoviću, Luki Panduriću i Hrvoju Garafoliću. Kasnije će se treninzima seniorske momčadi priključiti Kruno Macner, Vito Čubrilo i Jan Palokaj koji su prošle sezone postali kadetski prvaci Hrvatske, a trenutno su zaokupljeni reprezentativnim obvezama.

U Trnskom se radi svaki dan u jutarnjim satima, a utakmice još nisu u planu jer prvo je potrebno kompletirati momčad. Nažalost, za Mrave više neće igrati Jakov Vladović koji će karijeru nastaviti u Zadru, a traju pregovori s ostalim igračima koji su prošle godine igrali za Zagreb i kojima su istekli ugovori. Njihov će ostanak u Trnskom prije svega ovisiti o financijskoj situaciji…..prenosi klupska internet stranica

Košarkaški kamp Novalja