CIBOSI SE DRUŽILI S NAVIJAČIMA NA CVJETNOM TRGU... VUKOVI ZA NOVU SEZONU…

Brojni građani uživali su danas u druženju s Cibosima na Cvjetnom trgu u Zagrebu, uz natjecanja, nagradne igre, crtanje grafita s vjernim Ciboninim navijačima Smogovcima te Malim sportašima.

Tom prilikom službeno je predstavljena momčad za novu košarkašku sezonu, a dresove je igračima uručio Ivica Lovrić, pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Grada Zagreba poželivši im puno uspjeha. Izvršni dopredsjednik kluba Aleksandar Petrović govorio je o pojačanjima i planovima te istaknuo kako Cibona u novoj sezoni nastupa u čak tri velika natjecanja, s jasnom ambicijom da osvoji jedan trofej. Upravo zato, momčad je proširena i osvježena novim mladim snagama među kojima su Paolo Marinelli, Andrija Ćorić, Domagoj Samac, Domagoj Bošnjak. Momčad je osnažena i na poziciji playmakera koju preuzima Elijah Johnson, a najveće je pojačanje svakako ostanak u Ciboni još godinu dana Ante Tonija Žižića. Aleksandar Petrović predstavio je i novog sportskog direktora, Andriju Žižića koji je istaknuo kako mu je zadovoljstvo ostati i raditi u Ciboni u kojoj je odigrao posljednju godinu svoje bogate igračke karijere.

Kapetan Marin Rožić istaknuo je kako je ekipa odlična, atmosfera još bolja te kako uz podršku navijača trofej sigurno neće izostati.

Damir Mulaomerović i Andrija Žižić

Damir Mulaomerović i Andrija Žižić