ZAGREBAČKI A-2 LIGAŠ NASTUPIT ĆE NA SVEUČILIŠNIM IGRAMA... VERN UOČI POČETKA ESI…

Među četiri momčadi iz Hrvatske koje će igrati u muškom turniru ESI je i zagrebački A-2 ligaš VERN. Nakon odlične sveučilišne sezone u kojoj su obranili naslov prvaka Sveučilišnog prvenstva Zagreba, osvojili titulu viceprvaka Sveučilišnog prvenstva Hrvatske, ali i odlične klupske sezone u A-2 ligi centar, ova momčad nada se dobrom ostvarenju i na ovoj smotri. Atmosferu s ovakvih natjecanja su već osjetili 2013., na Europskom sveučilišnom prvenstvu u košarci koje je održano u Splitu.

” Očekuje nas odličan košarkaški turnir. Iako nije još obavljen ždrijeb natjecanja imamo informacije da će vrlo jake biti ekipe iz Italije, Srbije i Litve. Tu je i odlična selekcija zagrebačkog sveučilišta, a mi vjerujemo da ćemo uz naš kontinuitet i uigranost možemo biti važan faktor u kreiranju konačnog poretka”…kazat će Mario Kralj koji će uz Srđana HelbichaLuku Novaka i Filipa Maršićasjediti na klupi.

Sastav ekipe je gotovi identičan onome koji je nastupao u prošloj sezoni A 2 lige centar, a primjetimo da će na ovim igrama kao pojačanja zaigrati Luka Živko i Bruno Levanić.

VERN SA ESI:

Matej Kljaić, Tomislav Grgić, Filip Kordić, Filip Šimović, Leon Abramović, Ivan Penić, Hrvoje Devčić, Branimir Devčić, Mario Raič, Luka Živko, Tomislav Garvanović, Bruno Levanić, Vedran Beranek.