Uzelac ”Nastavili smo napredovati”…

Još jedna sezona je iza KK Zrinjevac 1937. Nakon treće uzastopne sezone u Drugoj muškoj ligi rezultatski napredak je vidljiv. Nakon osmog i šestog mjsta ove sezone je momčad Vanje Uzelca dva kola prije kraja bila trećem mjestu s mogućnosti da čak dohvati i naslov viceprvaka  ”Pa svakako da nismo najsretniji što se sezona završila na način na koji je završila, ali zdravlje i sigurnost su ipak na prvom mjestu. Što se rezultata tiče, svakako je nastavak napretka koji imamo zadnjih godina i s time sam zadovoljan. No, isto tako ostaje žal jer imam osjećaj da smo uz malo više koncentracije i pameti mogli biti još i više na tablici. Najbolje utakmice su bile one u kojima smo pobijedili dosta malom razlikom i gdje smo se borili s protivnikom, ali i samim sobom i sa svojim neiskustvom i učenjem na terenu te kroz to dobivali iskustvo. Ciljevi su bili davanje šanse mladim igračima, razvoj igrača kao i da budemo u vrhu tablice tako da s malim odmakom moramo biti zadovoljni rezultatom, ali znati da uz još malo rada možemo i bolje. Tako da tome trebamo težiti u budućnosti. ”
Uzelac se osvrnuo i na rad mlađih kategorija ”Što se tiče mlađih kategorija imamo pretkadete, kadete i juniore koje razvijamo u suradnji sa Školom košarke Vučići, a uz to radimo i u OŠ Grigor Vitez. Ja sam radio s kadetima i juniorima i nadam se neke od njih priključiti i seniorskoj momčadi iduće sezone tako da pokušavamo i taj dio rada s mladima unaprijediti i stvarati igrače za seniorsku momčad.”
I Zeleni su s nestrpljem očekivali povratak aktivnostima nakon karantene izazvane koronavirusom i željno planiraju novu sezonu ”Za iduću sezonu je prije svega želja da se košarka igra i da zdravstvena situacija bude dobra. Što se košarkaških želja tiče to su svakako nastavak rada s mladim igračima, pokušati napraviti ponovno jedan rezultatski iskorak i nastaviti uzlaznu putanju rezultata kakvu smo imali do sad. Moram se zahvaliti i upravi kluba koja mi je dala maksimalno povjerenje u mom načinu rada te svim igračima na suradnji’‘.

Košarkaški kamp Novalja