U SRIJEDU U POLUFINALU CEDEVITA - KVARNER 2010, ZADAR - CIBONA... U ZADRU ZAVRŠNICA KUPA K.ĆOSIĆA…

U srijedu i četvrtak u Zadru se igra završni turnir Kupa Krešimira Ćosića na kojem će nastupiti tri ABA ligaša (Cedevita, Cibona, Zadar) i A-1 ligaš Kvarner 2010 iz Rijeke.

Posljednja dva naslova osvojila je Cedevita koja u Zadar dolazi kao favorit “To ništa ne znači i neće nam biti lako. Prošle sezone u Vukovaru osvojili smo Kup tako što je u finalu protiv Zadra Gordić nekoliko sekundi do kraja zabio tricu za pobjedu, a sada se još i igra u Zadru. Protiv njih ove sezone imamo negativan skor (u ABA ligi je Zadar u oba navrata pobijedio Cedevitu; op.a.). No, prvo treba igrati protiv Kvarnera i dobiti tu utakmicu, a onda ćemo razmišljati o finalu”,kazao je trener Veljko Mršić.

Cibona će u polufinalu imati puno teži zadatak jer je očekuje domaćin Zadar koji će imati veliku podršku ssvojih navijača ” “Čeka nas interesantna utakmica. Probat ćemo iznenaditi domaćine u vjerojatno prepunoj dvorani. Imamo neki dodatan pritisak jer oni igraju kod kuće, ali tko god dođe u Višnjik, sigurno neće ostati zakinut za dobrom utakmicom. Mi ćemo svoju šansu tražiti i probati se plasirati u finale”, rekao je trener Damir Mulaomerović.

RASPORED ZAVRŠNOG TURNIRA:

Srijeda, 17.02.2016.

17.10   Cedevita – Kvarner 2010
20.00  Zadar – Cibona

Četvrtak, 18.02.2016.

20.00  Finale