CEDEVITA OD 20.00 SATI DOMAĆIN CIBONI.... U NEDJELJU STARTA FINALE PH…

Prvom utakmicom finala u nedjelju starta doigravanje za prvaka Hrvatske. Cedevita će u 20.00 sati u Domu sportova ugostiti Cibonu. Po svoj treći uzastopni naslov kreće Cedevita koja s ulogom favorita ulazi u ovu finalnu seriju koja se igra na tri dobivene utakmice.

“Cijela sezona je to pokazala. Mi smo u ABA ligi bili bolje plasirani od Cibone, igrali smo puno jače europsko natjecanje od Cibone i u A-1 Ligi za prvaka smo bili prvi u regularnom dijelu. Sigurno da nas to stavlja u ulogu favorita. Od toga ne treba bježati. S tim se treba znati nositi, ali to ipak ništa ne znači ukoliko na terenu nisi pravi. Na terenu moraš biti pravi i onda pokazati zašto imaš ulogu favorita.”..kaže trener Cedevite Veljko Mršić, a njegov bivši suigrač na klupi Cibone Damir Mulaomerović vjeruje da njegova momčad ima snage za pravi otpor Cedeviti ” “Finale je nagrada svim ovim momcima, za sve što su dosad prošli. Cedevita je lagani favorit jer su imali više vremena, a mi smo se dosta potrošili i imali teži put do finala. Ipak, siguran sam da ćemo sve napraviti da ih probamo iznenaditi i dati sve od sebe. Odigrat ćemo rasterećeno i u tom smjeru ćemo ići”.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni dvorane na dan utakmice ili preko sustava www.eventim.hr. Cijena za jednu ulaznicu je 30,00kn, a za dvije 50,00kn…izvjestili su iz KK Cedevita.