Torić ”Idemo po ”majstoricu”…

foto: KK Dinamo

U srijedu od 20.15 u KC Dražen Petrović igra se druga finalna utakmica doigravanja za HT Premijer ligu. Dinamo će ugostiti Cedevitu Junior koja je upisala pobjedu u prvoj utakmici i koju jedna pobjeda dijeli od društva najboljih hrvatskih klubova. Dinamo nema pravo na poraz ukoliko kroz ovoj dvoboj želi izboriti HT Premijer ligu.

”U nedjelju smo odigrali dobru i čvrstu utakmicu kako i priliči finalu ali naše sitne greške dovele su do toga da smo na kraju izgubili. Te greške moramo svesti na minimum ako mislimo slaviti u srijedu.”..kaže jedan od najiskusnijih igrača Dinama Filip Torić. 

Sva četiri međusobna susreta ove sezone otišla su na stranu CJ, ali Torić ističe da to ne mora ništa značiti ”Mi cijelu godinu treniramo i spremamo se za ovakve utakmice. Bez obzira šta Cedevita Junior ima 4 -0 u svoju korist ove sezone uvjereni smo da ih možemo pobijediti u srijedu i sve vratiti na početak. Možemo obećati našim navijačima jednu bespoštednu borbu koja bi nam donijela pobjedu i ”majstoricu” u subotu.”..kazao je Torić, a prenosi KK Dinamo