U četvrtak od 19.00 U KC Dražen Petrović TOP 16: CEDEVITA DOMAĆIN EFESU…

foto:Euroleague.net

U 4.kolu Top 16 Eurolige Cedevita će u četvrtak od 19.00 sati u KC Dražen Petrović ugostiti Anadolu Efes iz Istanbula. Bit će to njihv treći međusobni susret ove sezone, s obzirom da su međusobno igrali i u prvom krugu Eurolige kada su obje momčadi slavile u gostima.

Cedeviti momčad Darija Šarića dolazi u nezgodno vrijeme nakon tri vezana poraza čemu je kumovao i veliki broj putovanja ” “Nastavljamo ritam koji imamo od početka sezone s utakmicama svakih par dana. Izgubili smo samopouzdanje i dogodio se pad energije. U 12. mjesecu imali smo sreću s rasporedom kad smo od 15.12. do 03.01. bili u Zagrebu i nismo imali putovanja, a sad  su nam zaredala gostovanja, Beograd, Istanbul, Malaga i Zadar. Tako da je definitivno došlo do pada forme zbog fizičkog iscrpljivanja, naročito kod nositelja koji su vukli dobar dio sezone, a uz manjak energije automatski dolazi i do manjka koncentracije”, izjavio je trener Cedevite Veljko Mršić, a prenosi službena klupska stranica.

Za eventualnu drugu pobjedu u Top 16 trebat će i podrška navijača, a ulaznice se mogu kupiti na blagajni dvorane Košarkaškog centra Dražen Petrović u četvrtak od 15h do početka utakmice.

“Oni imaju stvarno vrhunski roster. U zadnje vrijeme Brown im igra odlično i imaju dvije vrhunske četvorke, Browna i Šarića. Da prije sezone pitate koje bi dvije četvorke uzeli, 90% ljudi bi izabralo jednog od njih dvojice u svoju ekipu, a oni sada tu dijele minutažu. Jednu utakmicu jedan odigra vrhunski, a drugu drugi i to im je velika snaga što će doći svježi u period sezone kada bude najvažnije”..kazao je Mršić o snazi turske momčadi koja ima pobjedu više u dosadašnjem dijelu lige.