Toni Nakić prvo pojačanje Cibone…

foto: Šibenik IN

Trogodišnji ugovor s Cibonom potpisao je talentirani Šibenčanin Toni Nakić (21) koji se se od veljače od ove godine nalazi i na popisu igrača na koje izbornik Veljko Mršić računa u kvalifikacijama za Eurobasket.

Nakića se tijekom posljednja dva tjedna dovodilo u mogućnost odlaska i u Zadar, ali Cibona je bila brža i odlučnija te na početku slaganja igračke križaljke za novu sezonu dovela jednog od najtalentiranih mladih igrača u Hrvatskoj.

”Velika je stvar za Cibonu da smo ga uspjeli dovesti. Priča je jednostavna. Prije 2-3 tjedna sam se čuo s njim i pitao ga postoji li kod njega još uvijek želja da dođe u Cibonu, jer je u razgovoru kroz prošlu sezonu isticao da bi volio doći. Kad je rekao da želi, rekao sam da je sad stvar na nama i na klubu, te da se nadam da ćemo to uspjeti realizirati. Hvala Bogu do toga je došlo i čestitam ljudima iz kluba što su ga doveli. Naravno da je to još uvijek mlad igrač i da je ovo velika stepenica za njega. Trebat će mu vremena za prilagodbu. Kao što sam govorio i za Prkačina, potrebno je vrijeme da se prilagodi na taj veći rang. Apeliram na sve da budu strpljivi i da olakšaju njegov razvoj, mediji čak da ga ne uzdižu previše, a ja ću ga maksimalno štititi. Sigurno da će biti dobrih i loših trenutakaobjašnjava trener Ivan Velić, a prenosi cibona.com

Košarkaški kamp Novalja