Šarin ”U Dubravi se osjećam kao kod kuće”…

Veliko slavlje nakon ostanka u HT Premijer ligi potrajalo je u Dubravi do ranih jutarnjih sati. Nakon što je početkom veljače zamjenio Vladimira Krstića na klupi Furnira, Šibenčanin Jeronimo Šarin ostvario je glavni cilj kluba ove sezone, a to je ostanak u društvu najboljih klubova Hrvatske. Uz ostanak pobjedom u Zaboku nekoliko dana po dolasku odveo je Dubravaše i u polufinale Kupa Krešimira Ćosića i tako na sjajan način zaokružio svojih nešto više od 100 dana na klupi kluba koji uz Cibonu, Zadar, Split i Alkar ima najviše sezone iza sebe u elitnom razredu naše košarke.

”Vrlo zanimljiva tri i pol mjeseca za mene u Dubravi. Puno problema i nekih situacija koje nisam imao u karijeri. Jednostavno prilagodili smo se i ja i igrači tim situacijama koje se nisu događale samo nama nego u svim drugim ligama. Klubovi koji iz ove situacije izađu neokrznuti će sigurno napraviti dobar posao. Nadam se da će situacija globalno biti bolja iduće sezone i da će Furnir imati puno lakšu i mirniju sezonu.”..kazao je Šarin kojeg smo pitali hoće li Furnir povesti i u novoj sezoni

”Svaki trenerski posao je vrlo jednostavan. Znači morate imati spremne kofere uvijek. U Dubravi sam našao jednu košarkašku sredinu s puno ljudi koji razumiju košarku. Oni vole košarku i ovaj klub i bilo mi je veliko zadovoljstvo biti dio Dubrave ova tri i pol mjeseca. Ostaje žal što zbog ove pandemije nisam imao doticaj s navijačima koji su velika podrška. Apsolutno ako bi se našao s ljudima iz kluba po pitanju ambicija u novoj sezoni ne bi imao ništa protiv ostati ovdje gdje se osjećam ugodno. Rekao bih nakon Šibenika koji je moj grad i moj klub da je Dubrava klub gdje se osjećam kao kod kuće. Zahvalio bih ljudima u klubu od predsjednika dr.Bernarda Budimira, Borisa Gnjidića, Darka Krunića i ostalih koji su me prihavtili super i jednostavno gdje god nastavio svoj trenerski put ovaj klub ću osjećati kao dio mene”.