IGRAT ĆE SENIORI I JUNIORI U-17.... PRIJAVE ZA LJETNU LIGU…

Košarkaški savez Zagreba i ove godine organizira Ljetnu ligu u dvije kategorije: Seniorska ljetna liga i Ljetna liga U ´17.

Predviđeni početak liga  je 16. 04. 2016. godine, a utakmice će se igrati  vikendom u dvorani Sutinska vrela u Podsusedu.

Ukoliko netko ima želju odigrati domaće utakmice u svojoj dvorani, mora se pri prijavi ekipe o tome izjasniti.

Ekipe klubova B1 lige svoje utakmice Ljetne lige bi do završetka službene lige odigravale sredinom tjedna.

Seniorska ljetna liga

Ako se prijavi 12 i više ekipa, igrat će se dvokružnim sistemom natjecanja u dvije skupine. Po završetku natjecanja po skupinama odigrat će se završnica Lige (final four). Ako se prijavi 11 ekipa i manje igrat će se jednokružno svatko sa svakim i nakon odigranih 10 utakmica odigrava se završni turnir (final four).

Pravo nastupa imaju igrači koji se nalaze na popisu igrača ovjerenom u Košarkaškom savezu Zagreba i imaju važeći liječnički pregled.

Kotizacija za sudjelovanje iznosi 2.000,00 kuna.

Ljetna liga U ´17

Ukoliko se prijavi do 6 ekipa igrati će se dvokružno, a ako bude više od 6 zainteresiranih ekipa igrati će se jednokružno. Na kraju će se odigrati final four završni turnir.

Pravo nastupa imaju igrači (1999. godište i mlađi) koji se nalaze na popisu igrača ovjerenom u Košarkaškom savezu Zagreba i imaju važeći liječnički pregled.

Kotizacija za sudjelovanje iznosi 1.500,00 kuna, a ukoliko se prijavi 6 ili manje ekipa kotizacija će iznositi 1.000,00 kuna.

Za sve dodatne informacije obratite se organizatorima lige: Goran Perić 098 693 292 (KK Bosco) ili Edin Hadžić 098 9778 571 (KK Medveščak).