DVA PORAZA POSLJEDNJEG DANA... JUNIORI CEDEVITE ČETVRTI NA TURNIRU EUROLIGE…

Toni Perković predvodio Mladost

Juniori Cedevite osvojili su četvrto mjesto na turniru Eurolige u Beogradu. Posljednjeg dana prvo su poraženi u polufinalu od Spars-a iz Sarajeva 104:77, a u utakmici za treće mjesto bolji je bio Partizan 83:61.

U utakmici protiv Sparsa najučinkovitiji je bio Luka Barišić koji je ubacio 23 poena, a Darko Bajo je dodao 14. U utakmici za treće mjesto Barišić je ubacio 20, a Antonio Jordano 12 poena.

“Čestitao bih našoj ekipi. Borili su se koliko su mogli. Pogotovo ovi mladi dečki, koji su ’99. godište. No, iskreno rečeno, bez Baje, Muse i s umornim Perkovićem nije se moglo više protiv Partizana. Glišić nas je naprosto izdominirao. On je bolji i jači igrač. Reprezentativac je Srbije, svjetski i europski prvak sa svojim timom i vidjela se njegova kvaliteta. Mi smo značajno mlađi od njih, ali napraviti samo sedam faulova na cijeloj utakmici… Naprosto je bio prisutan prevelik respekt od strane naših mladih igrača prema njihovim igračima, što im mogu, ali na kraju krajeva i ne trebam zamjeriti jer njihovo vrijeme tek dolazi”, izjavio je poslije poraza trener Cedevite Mladen Starčević, prenosi službena klupska stranica